V nedeljo, 21.12.2003, ob 18.00 uri je TD Ptujska gora organiziralo Božični koncert v Marijini cerkvi na Ptujski Gori. Navzoče je najprej z lepimi mislimi pozdravil pater Janko, nato predsednica TD, Vilma Angel, ki se je tudi zahvalila sponzorjem za finančno pomoč.

Glasbeni večer so začeli otroci pevskega zbora OŠ Ptujska Gora z dvema simpatičnima pesmicama. Hvala učiteljicama Barbari in Sonji ter ravnateljici, ga. Jelki Trafela!

Nato so ob soju sveč na koru zapeli člani Ptujskega noneta čudovit Koral: PUER NATUS IN BEETLEHEM. Njihov repertoar je obsegal 17 pretežno slovenskih božičnih pesmi. Naj se ob tej priložnosti zahvalim pevcem Ptujskega noneta za čudovito izvedene pesmi, ki so se dotaknile mnogih src. Brez njihove umetniške vodje, prof.Klavdije Zorjan Škorjanec, koncert zagotovo ne bi bil tako uspešen.

Po koncertu je obiskovalce čakalo kuhano vino in vroč jabolčni čaj. Žal jih je dež prehitro odgnal. Z obiskom koncerta smo zelo zadovoljni in želimo si pripraviti še več podobnih večerov, kjer boste morda med obiskovalci tudi vi.

Terme Ptuj d.o.o., Občina Majšperk, Avtoprevozništvo Žolger s.p., Ekart Design d.o.o., Vele Tatjana in Zdenko, Perutnina Ptuj d.d. in Delikomat d.d. so bili sponzorji našega glasbenega večera. Iskrena hvala! Posebna zahvala gre tudi p.Janku iz župnijskega urada Ptujska Gora.

koncert2 koncert3